Help mee in de strijd tegen ALS!

Op ons actieplatform kan je eenvoudig Stichting ALS Nederland helpen met het inzamelen van het benodigde geld voor onderzoek naar ALS. Je kan zelf een geldinzamelactie starten of meedoen met een evenement of campagne om geld in te zamelen. Of je nu je verjaardag viert en om een donatie vraagt, een sponsorloop organiseert of meedoet aan de marathon van New York. Via dit platform kan je eenvoudig een persoonlijke pagina aanmaken en meehelpen in de strijd tegen ALS.

Vecht mee en kom zelf in actie tegen deze genadeloze ziekte!

Meer weten over ALS en/of Stichting ALS Nederland, klik dan hier.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Start een landelijke actie voor ALS Nederland of zet je in voor je provincie!

Kom in actie!
Bekijk alle

Stem op Stichting ALS NL!

19-10-2020 | 00:00   Stem op Stichting ALS NL!   Heb je het al gezien op onze Social Media? Stichting ALS Nederland is aangedragen als goed doel voor de Warm Hart Actie van de KRO-NCRV. Supergaaf! Stem jij op ons? Samen kunnen we €10.000 winnen voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS.    De link is https://warmhart.kro-ncrv.nl/goede-doelen/stichting-als-nederland.
Lees meer
Bekijk alle
€ 30

Alida

06-03-2021 | 19:37 Aan: Digitale Expositie Radar Love - KuCo kunst voor ALS Een goed doel steunen en er ook nog eens een mooi kunstwerk voor krijgen. Ik ben heel blij met mijn schelp. Dit is een super actie!