Help mee in de strijd tegen ALS!

Op ons actieplatform kan je eenvoudig Stichting ALS Nederland helpen met het inzamelen van het benodigde geld voor onderzoek naar ALS. Je kan zelf een geldinzamelactie starten of meedoen met een evenement of campagne om geld in te zamelen. Of je nu je verjaardag viert en om een donatie vraagt, een sponsorloop organiseert of meedoet aan de marathon van New York. Via dit platform kan je eenvoudig een persoonlijke pagina aanmaken en meehelpen in de strijd tegen ALS.

Vecht mee en kom zelf in actie tegen deze genadeloze ziekte!

Meer weten over ALS en/of Stichting ALS Nederland, klik dan hier.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle campagnes
Bas kreeg in januari 2016 de verschrikkelijke diagnose ALS. Er is daarna veel veranderd in ons leven. Bas is fysiek achteruit gegaan en kan veel dingen niet meer (zelf) doen. Onderzoek zowel in Nederland als over de grenzen van ons land blijft noodzakelijk, de oplossing is er namelijk nog niet en onderzoek kost veel geld. Wist u dat het tegenwoordig technish mogelijk is om een stamcellijn op te kweken door weefsel af te nemen van een patiënt met ALS? En wist u dat het mogelijk is om op een stamcellijn mogelijke behandelingen te testen? Het opkweken van een complete stamcellijn kost 3200 euro.  Jullie kunnen het initiatief van Karin steunen. Hoe? Klik op de knop INSCHRIJVEN rechts op deze pagina. Kies voor individueel of team. Je kunt kiezen uit drie afstanden: 2,5, 7,5 of 18 km. en kies dan hoeveel je wilt ophalen. Geef een titel aan jouw pagina en je motivatie voor jouw doel. Je kan eventueel nog een leuke foto toevoegen. Dan kan je nog starten met een eerste, eigen donatie. Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS Nederland.  Dit is het programma: 2,5 km.:          16.00 uur, verwachte duur: 0:30 uur. 7,5 km.:          15.00 uur, verwachte duur: 1:30 uur. 18 km.:           13.00 uur, verwachte duur: 3:30 uur. De start en finish van de  drie afstanden zijn steeds bij Westvliet Fitness- & Racketclub, te (2491 ED) Den Haag aan de Westvlietweg 55. Daar is voldoende parkeergelegenheid. Je wordt welkom geheten bij de ingang waar ook je als wandelaar je kunt aanmelden. Zorg dat je op tijd aanwezig bent en kijk voor het laatste nieuws nog even op deze site. Na afloop van de wandeling stelt Westvliet Fitness - & Racketclub een hapje en een drankje ter beschikking en maakt iemand van de Stichting ALS Nederland de eindstand bekend. Jullie aanwezigheid wordt op prijs gesteld. Loop je mee? Geef je snel op! Samen stappen we ALS de wereld uit.
Bekijk alle

Start een landelijke actie voor ALS Nederland of zet je in voor je provincie!

Kom in actie!
Bekijk alle

Website vernieuwd!

10-01-2019 | 17:10 Hoera! ALS Acties is vernieuwd! ALS Nederland wil het jou en heel Nederland zo makkelijk mogelijk maken om een actie aan te maken. Met de vernieuwde website gaat dat nu nog eenvoudiger! De website heeft nu een logischere indeling en bevat extra functionaliteiten om nog succesvoller donaties te werven. Voor meer informatie klik hier. 
Lees meer
Bekijk alle donateurs
€ 10

Niels

19-04-2019 | 12:01 Aan: Doneer JIJ? Help nu mee voor deze vreselijke ziekte.