Help mee in de strijd tegen ALS!

Op ons actieplatform kan je eenvoudig Stichting ALS Nederland helpen met het inzamelen van het benodigde geld voor onderzoek naar ALS. Je kan zelf een geldinzamelactie starten of meedoen met een evenement of campagne om geld in te zamelen. Of je nu je verjaardag viert en om een donatie vraagt, een sponsorloop organiseert of meedoet aan de marathon van New York. Via dit platform kan je eenvoudig een persoonlijke pagina aanmaken en meehelpen in de strijd tegen ALS.

Vecht mee en kom zelf in actie tegen deze genadeloze ziekte!

Meer weten over ALS en/of Stichting ALS Nederland, klik dan hier.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Puzzel mee aan een oplossing voor ALS. Dat kan op twee manieren:1. Klik op 'Actie aanmelden', start je eigen actie en haal minimaal 1500 euro op en ontvang een puzzelstuk.2. Klik op 'Doneer nu', doneer direct minimaal 1500 euro en ontvang een puzzelstuk. Bewaar dit puzzelstuk goed. Heb jij aan het einde van jouw actie het streefbedrag van minimaal 1500 euro gehaald? Dan ontvang je een origineel houten puzzelstuk, een écht collectorsitem. Bewaar dit puzzelstuk goed! Er komt namelijk een dag dat we een behandeling vinden voor ALS en dan is jouw puzzelstuk nodig om de gehele puzzel te kunnen leggen. Hang het puzzelstuk tot die tijd thuis of op kantoor op, zodat je elke dag herinnerd wordt aan het feit dat jij (samen met jouw collega’s) bijdraagt aan een toekomst zonder ALS.  Gebruik de speciale toolkit. Om jou te helpen het bedrag van 1500 euro op te halen, vind je onder het tabblad 'Toolkit' een toolkit met leuke illustraties en kant-en-klare teksten om te gebruiken voor het werven van fondsen. Heel veel succes! Samen puzzelen we ALS de wereld uit.
Bekijk alle
ALS Bingo   Doe mee met de Arno's ALS-bingo op 24 januari om 20:00uur en zamel met ons geld in voor onderzoek naar deze ziekte.Met deze bingo maak je ook kans op prachtige prijzen! Doe mee voor het goede doel Kans op prachtige prijzen Leuk en spannend Online meedoen via je laptop, pc, tablet of telefoon   Help Arno in de strijd tegen ALS Arno Janssen werkt bij de ledenvereniging en heeft ALS:"Mijn leven stortte in toen ik hoorde dat ik ALS heb. Zo kun je niet leven: zonder een medicijn, zonder perspectief en met alleen maar hoop dat er iets gevonden gaat worden waarmee je iets meer tijdwinst krijgt. Samen met jou en mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de bingo te spelen en het tot een succes te maken! Tot dan en alvast bedankt!
Bekijk alle

Start een landelijke actie voor ALS Nederland of zet je in voor je provincie!

Kom in actie!
Bekijk alle
€ 10

Anoniem

18-01-2022 | 17:24 Aan: Arno's ALS-Bingo