Body and Soul: Boek en Paints door ALS patiënt Monique Udo

Ruth Manenschijn

( Verkoopactie/markt opzetten | Lid van team: Body and Soul )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.000 (168%)

 Body and Soul : Boek en Paints door Monique Udo 

Sinds het najaar van 2016 houdt Monique Udo, ALS sinds 2014, een blog bij. Ook heeft zij in deze periode veel gefotografeerd en, toen dat niet meer mogelijk was, geschilderd met het programma Paint  op de computer. Aanvankelijk door middel van een stip op haar voorhoofd, later puur met haar ogen en de Tobii spraakcomputer.  Van dit alles is door Patty Verhoeven een prachtig boek samengesteld  met de naam Body and Soul naar de gelijknamige Paint op de cover. Tijdens het ziekteproces ervaart Monique een geestelijke verlichting terwijl haar lichaam degenereert. In haar blog beschrijft ze, vaak met veel humor, hoe de ziekte zorgt voor Mindfulness in de praktijk. Daarnaast is het boek een ode aan het leven. Het gaat over doorzetten en aanpassen en ondanks de ziekte het mooie om je heen kunnen blijven zien en vastleggen. 

Nadat Monique het boek in eigen beheer voor familie en vrienden heeft laten drukken, willen wij het langs deze weg toegankelijk maken voor een breder publiek en hiermee tegelijkertijd een steentje bijdragen aan de zoektocht naar een geneesmiddel voor ALS. De prijs van het boek is 40 euro. Druk en verzendkosten zijn 30 euro, 10 euro (meer doneren mag ook!) gaat naar de ALS stichting. We hebben 80 bestellingen nodig om te gaan drukken.  We houden u middels updates op de hoogte van het aantal bestellingen en verwachten u uiterlijk twee weken na het sluiten van de actie op 1 mei een exemplaar te kunnen toesturen. Zodra we kunnen gaan drukken ontvangt u een betaalverzoek. We beschouwen een bestelling als definitief. 

Het boek kan besteld worden door een mail met naam en adres te sturen naar:

bodyandsoulboek@gmail.com    

Bij de opbrengst van het boek voegen we de opbrengst van een eerder gehouden verkoop expositie van 35 Paints die Monique in de afgelopen twee jaar heeft gemaakt . De onderstaande Paints zijn tijdens de actie te koop voor 50 euro per stuk. De helft van dit bedrag zijn print-, verpakkings-, en verzendkosten.   25 euro gaat naar de ALS stichting. De Paints zijn op foam geprint en worden geleverd met ophanghaakje. Het formaat is ongeveer 30-30 cm voor de vierkante werken.  
Vermeld bij bestelling, ook op bovenstaand mailadres, de naam en het nummer van het werk. 

1. Stilleven         

2.Body and Soul 

3. Zonsopkomst 

4. Glaswerk       

 5. Bloesem 

6. The Walk 

 

   1  

2         

3                                                                                       

4                

5      

                                                                                                                                    

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 2.040 11-06-2019 | 15:35 Opbrengst van de actie van het boek Body and Soul van Monique Udo
€ 170 21-04-2019 | 13:08 Gedoneerd omdat Monique altijd haar doel haalt :) en omdat niemand deze ziekte mag krijgen!
€ 25 30-03-2019 | 18:14
€ 20 28-03-2019 | 09:35 Wij zijn erg begaan met het lot dat Monique is getroffen door de ziekte ALS. En hebben groot respect dat Monique nog alles uit het leven haalt om met haar beperkingen mooie schilderijen te maken.
€ 250 25-03-2019 | 01:01 Veel succes met de actie!
Bekijk alle

Update 2e druk van het boek body and soul

25-03-2019 | 15:59  2e druk gaat door. Tot 1 april kan er nog besteld worden. Daarna ontvangt u een email met de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd.
Lees meer