Diane loopt 200 km in Nijmegen voor ALS

This is the fundraising page of Diane aan de Kerk

( Wandelen )

from € 2.000 (68%)

ALS is een progressieve spierziekte waar nog geen behandeling voor is.
En te weinig mensen lijden aan ALS, waardoor het niet winstgevend genoeg is voor farmaceutische bedrijven om er onderzoek naar te doen.
Ongeveer 1500 mensen lijden aan ALS.
Elk jaar overlijden ongeveer 500 patiënten maar komen er ook weer 500 nieuwe patiënten bij. En dit moet stoppen.
Vanaf de eerste symptomen is er nog een levensverwachting van 3 tot 5 jaar. Met een beetje geluk mag je nog iets langer leven, nou ja LEVEN?
Er moet onderzoek gedaan worden naar ALS, en daar is geld voor nodig.
En daar voor wil ik graag mee doen aan deze sponsorloop.
En proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar ALS.

Nu heb ik persoonlijk ook een goede reden om mee te doen aan deze sponsorloop.
Ik heb 2 grote hobby's is mijn leven.
Wandelen en praten.
En ik moet er niet aan denken dat deze mij ontnomen worden.
En uit eindelijk alles je ontnomen word.
Daar moet je niet aan denken,Dat gun je niemand.
Dus is onderzoek hard nodig, en daar mee geld hard nodig.
Ik ga in juli weer met veel plezier mee doen aan de Nijmeegse vierdaagse. Dit jaar 50 km.
Maar dat wil ik niet alleen voor me lol doen.
Maar hoop tijdens mij loop een steen te kunnen verplaatsen.
En dat er zo veel mogelijk mensen hun steentje bij dragen.
En uiteindelijk een mooi bedrag bij elkaar kunnen krijgen voor onderzoek.
Steun jij mij? Laat me niet voor niets 200 km lopen in Nijmegen
Al vast bedankt

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all donors
€ 50 17-07-2019 | 20:33
€ 10 16-07-2019 | 20:24 ALS is een mooi doel om aan te doneren. Helaas moeten deze instellingen het van onze giften hebben. Dus kom op mensen.....!! Machiel van Kempen
€ 7 15-07-2019 | 09:52
€ 40 11-07-2019 | 22:31
€ 30 10-07-2019 | 22:55
View all

het gaat beginnen! Vierdaagse Nijmegen

22-07-2019 | 23:23   In de ochtend was ik vroeg wakker, vandaag is de dag dat we naar Nijmegen gaan. Na een bak koffie en een broodje snel de benodigde spullen naar me auto slepen. Het is veel minder dan vorig jaar, maar achter af nog veel te veel. Laat ik me fiets niet vergeten, om mee naar de wedren te fietsen deze week. Fietsendrager achter op de auto voor de fiets van Monique, en ik ben er klaar voor. O ja vergeet de koffie voor onderweg niet. Toevallig komt me mannetje nog even naar huis om naar de werklui te kijken. Dikke zoen en hup op naar Monique. Gelukkig had zij ook lekker zuinig ingepakt. En dan volle vaart richting Nijmegen. Onderweg even een bakkie bij een wegrestaurant met een lekker broodje. Meteen even kijken of de fiets nog wel vast zit, en we kunnen weer verder. We rijden dwars door Nijmegen naar onze villa, en het is al behoorlijk druk in de stad. Bij ons huisje is het ook druk, de hoofdwoning zal de komende week ook verhuurd zijn aan 6 mensen. Waar van vader zoon en dochter ook gaan lopen. Leuke mensen waar mee ik de rest van de week bij thuis komst zal delen hoe het was gegaan en hun met ons. Na snel even het huisje bekeken te hebben, en de spullen uit de auto te hebben gehaald. Hub op de fiets naar de wedren. Daar zal het echt gaan beginnen door ons aan te melden. In de rij van de 40 km zag in de kraam van ALS Nederland. Meteen kennis gemaakt met Ricky de contactpersoon van de sponsorloop en ook vrijwillerger. En kreeg meteen me goodybag met bidon, pet, pen, armbandje en natuurlijk Folders Na een strenge identiteitscontrole krijgen we een polsbandje met QR-code. Deze zal elke dag bij de start en finish worden gescand. Maar moet je onverhoopt met de benewagen mee, dan word hij resoluut afgeknipt en ben je officieel uitvaller. En we krijgen een controle kaart voor de volgende dag. Die zullen we elke middag bij de finish opnieuw krijgen voor de volgende dag. Deze zal onderweg geknipt worden bij controle. En ook van de Vierdaagse een goodybag met snoepjes, folders en kortingsbonnen. En dan is het officieel en doen we mee aan de 103ᵉ Vierdaagse van Nijmegen. Natuurlijk meteen naar de Vierdaagse shop. Waar ik een hele leuke T-shirt heb gekocht met de waalbrug. En nieuwe embleem voor op me wandeltas natuurlijk met 50 km. Daarna even richting centrum waar we bij Macdonalds even een hapje hebben genomen. Weer aan het zelfde tafel als vorig jaar. Maar het was zo hysterisch in de stad dat we snel besloten weer lekker naar onze villa te gaan. Daar hebben we onze spullen uitgepakt een lekker soepje gegeten gemaakt door de vriend van Monique en genoten van ons tuin(tje) En  dan word het al snel tijd om de wandeltas in te pakken en naar bed te gaan. ik poogde om 9 uur in bed te liggen, het werd half 10. Niet slecht voor een nachtbraker.
Read more