€ 29.830 opgehaald
298% opgehaald Doel € 10.000
Actie is afgesloten

Giesbers in beweging voor ALS

Giesbers in beweging voor ALS
Normal 7cd95832d522395b72f6492d37471b1155d93c04

De medewerkers van Giesbers komen in beweging voor ALS.

Middels een sponsoractie gaan wij geld ophalen om een donatie te doen aan de Stichting ALS, zodat er meer wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling kan plaatsvinden.

Onze collega Wim is sinds 1999 werkzaam als kostendeskundige bij Giesbers en heeft in 2016 te horen gekregen dat hij ALS heeft.

Wij hebben enorme bewondering hoe hij dit samen met zijn gezin doorstaat, voor zijn optimisme, doorzettingsvermogen en bovenal zijn wijze waarop hij met deze ziekte omgaat.

Op woensdag 12 juli gaan wij met alle collega’s hardlopend (of wandelend) een parcours in Wijchen afleggen om ons steentje bij te dragen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS.

Mogen wij rekenen op uw bijdrage, zodat wij ons samen sterk kunnen maken tijdens “Giesbers in beweging voor ALS”?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.