€ 15.715 opgehaald
209% opgehaald Doel € 7.500

Go-ALS 24u fiets estafette

Go ALS
Normal 34bcb3cd8acc2dec11857f6a0cb267f3bf6c7139

Afgelopen jaar is mijn tante overleden aan de verschrikkelijke ziekte ALS. Voor patienten die lijden aan deze ziekte is er geen toekomst!! Om er voor te zorgen dat er wel een toekomst is heeft de stichting geld nodig, daarom zet wielerploeg Go-ALS zich in tegen deze ziekte.
Go-ALS is een recreatief 24-uurs fiets estafette en vind plaats op zaterdag 2 september 2017 in Beekbergen. Om 12.00 uur precies worden de renners weg geschoten en beginnen zij aan de uitdaging. Deelnemers halen daarmee zoveel mogelijk donaties op voor Stichting ALS Nederland. Wil je deze actie steunen? Doneer dan direct!

Voor meer informatie: go-als@hotmail.com

Doneer direct

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.