€ 702 opgehaald
56% opgehaald Doel € 1.250

ALSje, een bijzondere knuffel

Helen van der Kuip

Hallo, ik ben Helen van der Kuip. Mijn schoonzusje Angelique van der Kuip - Bergsma heeft ALS en nu maak ik van dichtbij mee wat een afgrijselijke en verwoestende ziekte dit is. Om op een positieve manier een bijdrage te leveren aan het inzamelen van geld voor onderzoek en hulp aan ALS-patiënten, maak ik vrolijke knuffels, zogenaamde ALSjes. Elk ALSje is ca 30 cm groot, uniek en met de hand gemaakt. Als jij Stichting ALS Nederland wil steunen met minimaal € 25,00 (excl. € 3,32 verzendkosten) neem dan contact op via helenvdkuip@icloud.com (klik dus niet op de knop Doneer direct)

Met een ALSje kun je jezelf of een ander blij maken. ALSjeblieft, een ALSje voor jou. Voor ALSje verdrietig bent, voor ALSje net geboren bent, voor ALSje jarig bent, voor ALSje wat goed te maken hebt. 

Alsjeblieft!

Dankjewel!

Doneer direct

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.