€ 850 opgehaald
85% opgehaald Doel € 1.000

IK ZIE AF VOOR GERARD samen strijden tegen ALS

Ko Jan Provoost

Mijn naam is Ko Jan Provoost, 67 jaar en woonachtig in het prachtige Domburg. Na een slopende ziekte is mijn goede vriend Gerard Brouwer onlangs overleden aan ALS. Gerard was beeldend kunstenaar in Katwijk en tevens medeoprichter en bestuurslid van de Stichting Kunstvereniging Katwijk (kijk even op zijn website: www.gerardbrouwer.nl). Als beeldhouwer heeft hij o.a. het standbeeld van "De Ringrijder" in Middelburg gemaakt. Ik was toen, als secretaris van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging, de initiatiefnemer van dit beeld.

Het was Gerard's wens om, namens hem, geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Ik wil dit op mijn manier doen tijdens mijn deelname aan diverse fietstochten in 2017. Zo ben ik op 11 juni deelnemer aan de DELTA Ride for the Roses in Zeeuws Vlaanderen, op 3 september aan de landelijke Ride for the Roses in Lansingerland en op 13, 14 en 15 september aan de de Pyreneeën Challenge van Ride4Kids. Tijdens deze 3 dagen van beklimmingen moeten minimaal 5 Tour de France-cols worden bedwongen, waaronder de Col d'Aubisque en de Col du Tourmalet. Verder fiets ik nog kleinere toertochten. Tijdens al deze tochten zal ik speciale ALS-kleding dragen waarop bedrijven en andere sponsors met hun logo kunnen worden vermeld. Voor het plaatsen van uw logo vraag ik een minimum bedrag van € 250,00 per logo. Vindt u het bedrag te hoog? Neem contact met mij op en we komen er wel uit. Natuurlijk kunt u ook gewoon op mijn actiepagina doneren. Iedere euro is daarbij welkom, maar natuurlijk hoop ik op een zo hoog mogelijke bijdrage. Alle donaties komen voor 100% ten goede aan de Stichting ALS Nederland. 

Voor de echte (race)fietsliefhebbers verkoop ik ook nog speciaal voor deze actie gemaakte fietshandschoentjes. Deze fietshandschoentjes kosten € 45,00 per paar (meer mag natuurlijk). De productiekosten van de fietshandschoentjes zijn € 15,00 per paar, zodat € 30,00 per verkocht paar handschoenen naar de Stichting ALS gaat. Wilt u bovendien bij uw handschoenen een paar speciale actiesokken dan kost dat minimaal € 55,00, waarvan € 32,50 naar ALS gaat. Wilt u deze handschoentjes en/of sokken, neem dan eerst even contact met mij op: pronierse@zeelandnet.nl.

Laten wij samen de droom van Gerard waar maken en ALS de wereld uit helpen. Ik op de fiets en u met een donatie.

Doneer direct

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.