€ 8.360 opgehaald
83% opgehaald Doel € 10.000

Super shoppertjes

Marie-Therese Tijhuis

Mijn naam is Marie-Therese Tijhuis-van Os

Nadat ik met verschillende onverklaarbare klachten te maken kreeg ben ik door diverse artsen onderzocht. In juli 2016 werd uiteindelijk door het UMC Utrecht de diagnose Bulbaire ALS gesteld. Een grote schok voor mij en mijn familie. Maar vooral ook boosheid omdat er nog geen geneesmiddel is tegen deze verschrikkelijke ziekte. Wel zijn er onderzoeken maar hiervoor is veel geld nodig. Om hier een steentje aan bij te dragen ben ik begin 2017 begonnen met het naaien van opvouwbare boodschappentasjes van mooie stevige oranje parachutestof. Mijn doelstelling was 500 tajes te maken en te verkopen a € 5,00 per stuk. De aanschaf van materialen en opdruk heb ik tot nu kunnen betalen van diverse financiële bijdragen die ik heb ontvangen. De teller van de verkochte tasjes staat nu op  1100 

 

Hebt u ook interesse in een of meerdere stevige boodschappentasjes, stuur dan een mail naar mt.tijhuis@icloud.com en ik neem direct contact met u op.

 

 

 

 

Doneer direct

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.