€ 3.151 opgehaald
105% opgehaald Doel € 3.000

ALS ik in San Francisco ben

Mathilde Hotting

Ik, Mathilde Hotting, ga op 23 juli 2017 de halve Marathon (1st half) van San Francisco rennen. Dit ga ik doen ter nagedachtenis aan mijn moeder (Liedeweyde Hotting) en voor Stichting ALS! Met deze actie wil ik graag zo veel mogelijk geld op halen voor stichting ALS, mijn moeder is er niet meer maar voor vele anderen zal dit in de toekomst de nodige hulp bieden. Daarnaast zal deze run van 21,1km voor mij in het teken staan om, precies een jaar en een maand na het overlijden, mijn moeder Liedeweyde te herinneren en extra aandacht te besteden aan de ziekte ALS

Op 23 juni 2016 verloor ik mijn lieve moeder, op een leeftijd van zestig jaar, aan de kl*te ziekte ALS. In de 3 jaar dat mijn moeder ziek was hebben we samen genoten van de tijd die er was. Voor mijn moeder was er niet meer de energie en de behoefte om zelf actie te voeren, maar ze volgde het allemaal en las er veel over. Zo heeft bijvoorbeeld het boek van Pieter Steinz veel voor haar betekend. Zelf heb ik in die tijd samen met mijn vader en zus erover nagedacht om deel te nemen aan TOUR du ALS, echter door de omstandigheden thuis is dit er in de afgelopen tijd niet van gekomen. Mijn zus (Fréderique) en ik rennen samen met familie/vrienden sinds onze moeder ziek is jaarlijks de ALS RainBowRun 040, in 2017 zullen we dat weer doen en ga ik eenmalig deelnemen aan The San Francisco Marathon. Voor mijn moeder mag het niet meer baten maar voor vele anderen in de toekomst hopelijk wel, vandaar dat ik alsnog dolgraag mijn steentje bij wil dragen voor stichting ALS.

Voor het eerst in mijn leven ga ik een halve Marathon rennen. Tijdens het rennen van deze Marathon sta ik er niet alleen voor. Ook zullen mijn vriendin (Flore), haar zus (Marle) en Jip de halve Marathon mee rennen. Mijn schoonvader (Thierry) zal zelfs de hele Marathon rennen. Mijn doel gaat zijn om de halve Marathon onder de 2 uur te rennen, een extra bijdrage voor stichting ALS wanneer dit lukt is voor mij natuurlijk een nog grotere motivatie om mijn doel te bereiken!

BEDANKT

Doneer direct

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.