€ 10.400 opgehaald
208% opgehaald Doel € 5.000
Deelnemer is afgesloten

Aalders vs. ALS

Nicky Aalders

Dit jaar loop ik zaterdag 6 oktober voor de 12e keer de kustmarathon in Zeeland. Al 11 jaar is mijn trouwste supporter erbij. Ik weet dat dit in de (nabije) toekomst zal gaan veranderen. Nadat twee van mijn ooms overleden zijn aan ALS, heeft ook mijn vader de diagnose ALS gekregen.

Dit jaar loop ik de kustmarathon niet zomaar. Ik wil dit jaar lopen voor Stichting ALS. Stichting ALS financiert onderzoek naar ALS, waaronder onderzoek naar de familiaire erfelijke variant. Ik hoop met deze door mijzelf opgezette actie een bijdrage te kunnen leveren aan dit en andere onderzoeken van Stichting ALS. Met deze onderzoeken kunnen we hopelijk in de toekomst de strijd tegen ALS aangaan of in ieder geval het slopende verloop verlichten.

Dit gaat uiteraard niet zonder hulp, jullie hulp! Om die reden heb ik een actie opgestart. Via onderstaande link kun je doneren en ons helpen in onze strijd tegen ALS. Mijn vader gaat hem net als zijn broers niet meer winnen, maar laten wij proberen wel te winnen met deze Actie!

Bij iedere kustmarathon had ik een streeftijd in gedachte, dit jaar ga ik voor een streefbedrag, namelijk € 5000! Helpen jullie mee dit streefbedrag te bereiken en op deze manier te winnen!?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.