€ 6.010 opgehaald
120% opgehaald Doel € 5.000

Na het overweldigende succes van het vorig jaar :"Hoe goed ken jij je buur(t)?",het vervolg,

Norbert Hulleman
Normal 3a99afd1d58381b5bfe2e8bd5345ca3e17b17bfe

Na het overweldigende succes van het vorig jaar"Hoe goed ken jij je buur(t)?",waarin we 3671 menu's verkocht hebben met net geen 10.000 euro ALS resultaat,dit jaar het vervolg, Het weekend van vrijdag 22 september t/m zondag 24 september 2017 staat opnieuw in het teken van een gezellig samenzijn tussen buren en de buurt. Hoe belangrijk dit kan zijn illustreert het verhaal van Norbert Hulleman. Hij verloor drie jaar geleden zijn 71 jarige vader aan ALS. “Mensen uit de buurt durven een ALS patiënt soms niet meer te vragen hoe het gaat” - constateert hij - “En dat terwijl zij vaak heel positief ingesteld zijn en graag mensen om zich heen hebben.” Iedereen heeft baat bij een goede buur(t). Norbert nodigt daarom buren uit om tijdens een landelijke Benefiet Barbecue onder het genot van een hapje, een drankje en ‘Bourgondische gezelligheid’ contacten leggen, met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen. “De actie heeft als neveneffect dat mensen met een ALS patiënt in hun omgeving meer informatie kunnen krijgen over de ziekte, de situatie rondom de patiënt en de mantelzorgers” “Ikzelf doe dit uit naam van m’n vader”. Wil jij ook gezellig barbecueën voor het goede doel? Bestel dan hier het speciale ALS Benefiet Barbecue Menu voor slechts € 9.95 Voor ieder verkocht menu doneert AZ-Barbecue direct € 2,50 aan Stichting ALS Nederland.

Op de volgende link kun je direct bestellen.

www.barbecue.nl/barbecue-menu/als-benefiet-barbecue-menu/

Alles wordt geleverd en A-Z doet zelfs de afwas.Willen je buren iets extra’s doen om de opbrengst van de actie te vergroten? Bijvoorbeeld drankjes verkopen, statiegeld inzamelen of ijsjes verkopen? Doneer de opbrengst van je actie dan op deze pagina met behulp van onze doneerbutton!

Doneer direct

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.