Marathon van Rotterdam tegen ALS

Stefan Bloemendaal

( Hardlopen )

Normal 34d91c2ad50d8ae765ca0f293e618a25eb32269a
Qr
from € 10.000 (216%)

Een van de fijnste dingen om te doen na een lange werkdag is om de sportschoenen aan te trekken en even nergens bij nadenken. Helaas is dit niet meer voor iedereen weggelegd, niet omdat ze er geen zin in hebben, maar omdat ze te maken hebben met een spierziekte.

In september 2019 kreeg ik te horen mijn collega Raymond ook de diagnose ALS had gekregen. Mede daarom wil ik geld ophalen voor stichting ALS om bij te dragen aan een geneesmiddel. Dat doe ik door op 5 april 2020 de marathon van Rotterdam te lopen voor het goede doel. Help jij mij mee om zovele mogelijk geld op te halen?

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€ 25 22-08-2020 | 22:27
€ 200 29-05-2020 | 17:21 Succes in de strijd tegen ALS
€ 5.705 05-05-2020 | 09:33
€ 5.000 05-05-2020 | 09:30 Succes met de volgende marathon!
€ 50 04-03-2020 | 17:21 Heel veel succes met de actie, hopelijk stappen er veel mensen in
View all

Stefan's Blog - Uitgesteld!

12-03-2020 | 19:00 MARATHON ROTTERDAM UITGESTELD Om 13.39 kreeg ik een berichtje met één woord; ’Afgelast!!’. Dit was dan ook de eerste van vele, voor het komende uur staat mijn iPhone roodgloeiend. Even kort balen en dan toch maar de werkelijkheid onder ogen zien. Op 5 april ga ik geen marathon in Rotterdam lopen. Iets wat er al aan zat te komen de afgelopen dagen, steeds meer evenementen werden gecancelled en het was eigenlijk wachten op het slechte nieuws… Voor mijn gevoel is het dubbel zo zuur. Natuurlijk heb ik de afgelopen maanden keihard getraind (en een aantal keer tegen de welbekende muur aan gelopen) en keek ik onwijs uit naar de finish op de Coolsingel. Ik vind het veel erger voor iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit fantastische bedrag wat we bij elkaar hebben verzameld voor Stichting ALS. Iedereen was er zo enthousiast over mij actie en er waren echt veel mensen die uitkeken naar de marathon omdat ze zouden komen kijken. EN NU? Natuurlijk ga ik niet bij de pakken neerzitten! Dit is misschien een kleine tegenvaller, maar ik weet zeker dat ik alsnog een marathon kan gaan lopen voor Stichting ALS, ook al is het misschien niet in Rotterdam. Nu staat er in de eerste zin van dit bericht dat marathon in Rotterdam is afgelast, dit is niet helemaal waar. De marathon is uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Waarschijnlijk ergens in het najaar, laat dat voor mij net niet helemaal uitkomen. De volgende marathon staat namelijk ook al gepland voor 11 oktober 2020 in Chicago en dit kan nog weleens heel krap gaan worden als Rottedam ook naar het najaar verplaatst wordt. Het mooie van deze actie vond ik de betrokkenheid van iedereen en de enthousiaste ja die ik van iedereen te horen kreeg toen ik vroeg of ze kwamen kijken. Rotterdam is natuurlijk lekker dichtbij en verwacht ik natuurlijk niet dat jullie allemaal naar Chicago komen om te kijken. Dus daar gaan we wat anders voor verzinnen! Ik ga even afwachten naar wat de nieuwe datum gaat worden voor de marathon van Rotterdam. Afhankelijk van wanneer dit is ga ik beslissen om daar te gaan lopen, of misschien wel een andere marathon ergens in de buurt. Hoe dan ook ik houd jullie op de hoogte! Wat ik zeker niet ga doen is stoppen met trainen, de lente en zomer komen er weer aan wat betekend dat de 10K wedstrijden ook weer op het programma staan. Daarnaast blijf ik lekker mijn lange duurlopen onderhouden en natuurlijk eens in de zoveel tijd een blog posten. Een positief puntje wat ik hieruit kan halen is dat ik meer tijd heb om nog meer geld op te halen, dus daar ga ik mij de komende tijd dan ook voor inzetten!   Bedankt voor het lezen en tot volgende keer! Stefan Als je zelf hardloopt (of fietst) kan je mijn ook volgen op Strava.
Read more