€ 4.566 opgehaald
57% opgehaald Doel € 8.000

A.L.S.- Tim de marathon loopt

Tim Mudde
Normal 335ad2dc9763f27a78a004dcbd7fc95e2525e382

Geld inzamelen voor de ALS stichting. Heel veel mensen, jong en oud, worden geconfronteerd met een ongeneeslijke ziekte en het liefst zou ik daarvoor aandacht willen vragen en daartegen iets willen doen. Maar ik wil me in het bijzonder inzetten voor de strijd tegen ALS. Langzamerhand komt er meer aandacht voor spierziekten, waaronder ALS. Die aandacht is hard nodig, want er is nog veel onderzoek nodig om de strijd tegen ALS te winnen.

ALS is een verschrikkelijke ziekte voor degene die het overkomt, maar ook voor de naaste familie. Ik heb dit als kind meegemaakt toen mijn opa de diagnose ALS kreeg en korte tijd later, binnen één jaar, overleed. De impact van ALS is mij altijd bijgebleven en daarom wil ik iets doen voor de strijd tegen ALS.

Op 8 april loop ik de marathon van Rotterdam en hoop daarmee zo veel mogelijk geld op te halen voor de Stichting ALS. Ik ben dankbaar dat ik een marathon kan en mag lopen en ben blij dat ik daarin ook wordt gesteund en gesponsord door mijn werkgever Spare Cargo BV, Rotterdam Airport.

Ik zou het mooi vinden als u/jij ook een finaniele bijdrage wil leveren;

Ga naar de site van de ALS stichting https://www.alsacties.nl/

Ontzettend bedankt!

Tim Mudde

Doneer direct

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.