€ 2.595 opgehaald
103% opgehaald Doel € 2.500
Actie is afgesloten

Sponsor Tweeweg IT Appeltaarten tegen ALS

Tweeweg IT
Normal 32a8f2124d3a15b588c40dcc7e155e5216e8061d

Wij zijn Tweeweg IT. We doen mee aan de sportieve ICT Cup op vrijdag 16 juni in Papendal, waarvan de opbrengst naar ALS gaat. Dat is al een heel mooi initiatief, maar we hopen op nog meer steun. Daarom zijn we als een gek appeltaarten en cakes aan het bakken, die we daar willen gaan verkopen. Die willen we ook laten sponsoren door jou! 

Waarom doen we dit? Omdat vanuit prive situatie wij ook betrokken zijn met de verschrikkelijke gevolgen van deze rotziekte. Dat moet stoppen. Daarom strijden wij mee. Jij ook? Sponsor dan een appelpunt, hele appeltaart of cake. Elke bedrag is goed, maar doneer!

Dank je wel...

 

update: de actie is gesloten, het was een groot succes. Alle sponsoren en donateurs, medewerkers en aanhang die appeltaarten en cakes hebben gebakken: Hartelijk dank!! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.