ALS-Hierdaagse 21 t/m 24 juli [copy]

Still to go

from € 15.000 (37%)

Was jij van plan om mee te lopen aan de Nijmeegse 4Daagse of houd jij gewoon van wandelen?
Misschien word jij dan enthousiast van deze actie:

ALS-Hierdaagse 2021
Net zoals vorig jaar gaan wij dit jaar weer van start met de ALS Hierdaagse! Wij nodigen jou uit om jouw eigen wandelactie te starten als #ALSmeeloper. De ALS-Hierdaagse is een wandelactie, maar dan nét even anders. Jij loopt namelijk mee in de strijd tegen ALS, maar dan op jouw manier. Ook ontvang je als deelnemer het speciale ALS-wandelpakket.

Gemakkelijk in jouw plaats en op jouw tijdstip. Zelfs de afstand bepaal jij zelf & deelname is gratis!

Hoe werkt het?

  1. Bepaal wat je gaat doen tussen 20 en 23 juli 2021. Loop 1,2,3 of zelfs vier dagen.
  2. Maak een actiepagina door op de knop te klikken IK WANDEL MEE. En vertel hier hoe jouw wandelactie eruitziet. Alles mag, van een avondwandeling met de hond tot een volwaardige wandeldag.
  3. We vinden het wel heel tof als je bij deelname een wandelselfie deelt op Facebook of Instagram met de hashtag #ALSmeeloper. Zo zorgen we samen voor nog meer bekendheid.
  4. Nog leuker vinden we het als je er een sponsorloop van maakt. Vraag vrienden en kennissen om jouw wandelactie te sponsoren via jouw persoonlijke actiepagina. Deze donaties komen rechtstreeks bij Stichting ALS Nederland terecht.

Door mee te lopen #ALSmeeloper van de ALS-Hierdaagse help jij de naamsbekendheid van ALS te vergroten en draag jij bij aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte.

We willen je wel vragen om te allen tijde de richtlijnen van het RIVM op te volgen. Gezondheid staat namelijk altijd op nummer één.

Dus, zet je beste beentje voor! En meld je aan #ALSmeeloper. 

Samen wandelen we ALS van de kaart

 

View all
€ 10 07-05-2021 | 16:53 To: De Grijze Os
€ 25 06-05-2021 | 19:24 To: team Franck Het onderzoek heeft geld nodig veel geld.
€ 100 06-05-2021 | 14:13 To: Samen staan we sterk. Ik weet wat ALS voor een mens betekent.
€ 15 05-05-2021 | 20:22 To: Lopen voor Igor
€ 25 05-05-2021 | 09:50 To: Samen staan we sterk.
View all

ALleS voor het goede doel

06-05-2021 | 08:53     Je wandelt dit jaar mee met de Hierdaagse. Kan je ons aangeven wat jouw motivatie is om mee te wandelen?  Sinds oktober 2019 is bekend dat papa ALS heeft. Hierdoor kom je in een wereld die eerst ver weg was, maar ineens erg dichtbij komt. Door je in te lezen via jullie site, is het idee bij mij ontstaan om 1 keer in het jaar mee te doen aan een actie van stichting ALS. Vorig jaar heb ik ook meegedaan aan de Hierdaagse.    Wat raakt(e) je voornamelijk bij deze motivatie?  Wat mij raakt is dat er nog geen medicijn gevonden is. Daarom is het ophalen van geld enorm belangrijk.    Wat is het wandeldoel dat je jezelf gesteld hebt? En hoe train je daarvoor?  Dit jaar heb ik (nog) geen wandeldoel, maar het moet wel minimaal 5 kilometer per dag zijn. Maar wie weten tegen die tijd worden de kilometers verhoogd....Qua training: iedere dag wandel of hardloop ik. Minimaal 5 kilometer. Kan soms meer of minder zijn, beetje wisselend.    Hoe kunnen we jou vinden om een donatie te doen?  https://www.alsacties.nl/actie/kim-bakelaar-van-nieuwenhuijzen-2?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=stichting-als-nederland
Read more