ALS-Hierdaagse 21 t/m 24 juli

van totaal € 10.000 (49%)

Was jij van plan om mee te lopen aan de Nijmeegse 4Daagse of houd jij gewoon van wandelen?
Misschien word jij dan enthousiast van deze actie:

ALS-Hierdaagse 2020
Net zoals vorig jaar gaan wij dit jaar weer van start met de ALS Hierdaagse! Wij nodigen jou uit om jouw eigen wandelactie te starten als #ALSmeeloper. De ALS-Hierdaagse is een wandelactie, maar dan nét even anders. Jij loopt namelijk mee in de strijd tegen ALS, maar dan op jouw manier.

Gemakkelijk in jouw plaats en op jouw tijdstip. Zelfs de afstand bepaal jij zelf & deelname is gratis!

Hoe werkt het?

  1. Bepaal wat je gaat doen tussen 21 en 24 juli 2020. Loop 1,2,3 of zelfs vier dagen.
  2. Maak een actiepagina door op de knop te klikken IK WANDEL MEE. En vertel hier hoe jouw wandelactie eruitziet. Alles mag, van een avondwandeling met de hond tot een volwaardige wandeldag.
  3. We vinden het wel heel tof als je bij deelname een wandelselfie deelt op Facebook of Instagram met de hashtag #ALSmeeloper. Zo zorgen we samen voor nog meer bekendheid.
  4. Nog leuker vinden we het als je er een sponsorloop van maakt. Vraag vrienden en kennissen om jouw wandelactie te sponsoren via jouw persoonlijke actiepagina. Deze donaties komen rechtstreeks bij Stichting ALS Nederland terecht. Ga jij voor ons een fondsenwervende uitdaging aan van minimaal 100 euro op je sponsorpagina? Dan ontvang je het speciale ALS-wandelpakket.

Door mee te lopen #ALSmeeloper van de ALS-Hierdaagse help jij de naamsbekendheid van ALS te vergroten en draag jij bij aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte.

We willen je wel vragen om te allen tijde de richtlijnen van het RIVM op te volgen en de risico’s in kaart te brengen. Gezondheid staat namelijk altijd op nummer één.

Dus, zet je beste beentje voor! En meld je aan #ALSmeeloper. 

Samen wandelen we ALS van de kaart

 

Maak je van jouw ALS-Hierdaagse een sponsorloop? En vraag je vrienden en kennissen om jouw wandelactie te sponsoren via jouw persoonlijke actiepagina. Dat vinden we fantastisch natuurlijk. Alle donaties komen rechtstreeks bij Stichting ALS Nederland terecht.

Via je sociale media kun je aandacht vragen voor jouw sponsorloop voor de #ALS-Hierdaagse. Daarom hebben we deze afbeelding gemaakt, die je kunt gebruiken om de social media post meer aandacht te geven:

Klik hier om je deze afbeelding te downloaden.

Bekijk alle
€ 14,35 06-07-2020 | 00:13 Aan: Tim en Niels aan de wandel voor ALS Zet ‘m op, mannen!
€ 5 05-07-2020 | 14:03 Aan: Tim en Niels aan de wandel voor ALS
€ 5 04-07-2020 | 21:47 Aan: Ik wil een wereld zonder ALS Voor dat mooie doel
€ 25 04-07-2020 | 19:58 Aan: Tim en Niels aan de wandel voor ALS
€ 20 04-07-2020 | 12:19 Aan: Tim en Niels aan de wandel voor ALS