Beer Geeks Beat ALS 2019

Target reached Normal 57294c0b33d4467dcebca5666e35a952fea09777
from € 45.000 (242%)

Opnieuw slaan de Beer Geeks en brouwers van Nederland de handen ineen om gezamenlijk een bier te brouwen voor stichting ALS Nederland.

Het was overweldigend en hartverwarmend om te zien hoe de hele Nederlandse bier community vorig jaar als 1 opstond na een oproep op de Facebook groep Beer Geeks. Met z'n allen ervoor gaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting ALS Nederland.  Aan het einde van de rit kon een grote cheque van ruim 45.000 euro worden overhandigd.
Maar we moeten en zullen doorgaan - we zijn er nog niet!


Beer geeks, brouwers en craft bier liefhebbers; doe mee!

Beer Geeks is een Facebook groep waarin liefhebbers van craft bier zich verenigen om het, naast alles te delen wat ze drinken, te hebben over alles rondom hun hobby – craft bier. Geen bier, brouwer of festival blijft in deze groep onbesproken en dat weten ook de meelezende brouwers te waarderen. Naast het bespreken van bier worden vriendschappen voor het leven gesloten, lief en leed gedeeld én er wordt bijzonder veel gelachen.

Inmiddels is er een flink aantal sponsoren gevonden en gaan we gezamelijk met meer dan 70 brouwerijen het bier voor onze ALS actie brouwen bij Jopen in Haarlem. Ook is er een locatie gevonden voor de release party van het bier (ook hier zullen alle opbrengsten gaan naar deze actie), deze zal plaatsvinden op zaterdag 1 februari bij Davo in Deventer.
Buiten dit kan ook jij wat betekenen voor dit initiatief en je steentje bijdragen!
Naast de gezamelijke actie van de brouwerijen is er ook de mogelijkheid om op deze pagina zelf actief deel te nemen en te doneren. Zo is er de mogelijkheid om een eigen “Team” te starten en zo de actie die je hebt opgezet gespecificeerd  (bijvoorbeeeld met je eigen logo) onder de aandacht te brengen.  Wees creatief en help ons in onze strijd deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen! Jullie hulp is meer dan welkom!

Beer Geeks are united on Facebook – A shared beer always tastes better!  

Sponsoren:

Castle Malting, Fermentis, Freightned, NIU, Friethoes, Flowingweb

Deelnemende Brouwerijen :

vandeStreek Bier, Kleine Beer, Brouwerij Stijl, Leroy Brown Brewery, Brouwerij de Moersleutel, Ebontree, Oersoep Brouwerij,  Brouwerij d'n Drul&Stollenberg, Duin Brouwerij, Brouwerij Bierverbond, ROTT. Brouwers, Corviri Brouwerij, Brouwerij Het Roze Varken, IV:uur Bierbrouwerij, Brouwerij Het 58e Genot, Brouwerij de Natte Gijt, Brouwerij Smaak, Brouwerij Mannenpap, Brouwerij Solaes, Stadsbrouwerij Eindhoven, Brouwerij Tamesteut, Tesselaar Familiebrouwerij Diks, DAVO Bieren, Kraftbier, 4islands, Oproer Brouwerij, Brouwerij Poesiat & Kater, Uiltje Craftbeer BV, SpierBier, Brothers in Law Brewing, Brouwerij Kompaan, Brouwerij Hommeles, Baxbier Brewery, Morebeer Brewing, X-Brewing, Crooked Spider, Brouwerij De Snor, Muifelbrouwerij, Brouwerij Dutch Bargain, Berghoeve Brouwerij, Naeckte Brouwers, Jopenbier, Brielsch Brouwersgilde/bierbrouwerij 't Kont van het Paard, ARRR! Brewing Co., Gulpener Bierbrouwerij, Brouwerij De Molen, Brewpub De Kromme Haring, Brouwerij TX Texel, Eggens Craft Beer Groningen, Gebroeders Roodbaard Brouwerij, Schoemrakker Bier Terschelling, Stanislaus Brewskovitch Craft Beer, Brouwerij Klein Duimpje, Oedipus Brewing, Stadsbrouwhuis Broer & Zus, Van Moll Craftbeer, De Bebaarde Brouwer,  Brouwerij Breugem, Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer, Brouwerij de School, Walhalla brouwerij & proeflokaal, Texelse Bierbrouwerij B.V., Grutte Pier Brouwerij, Epe Bier Collectief, Brouwerij Bliksem, Stadsbrouwerij De Koperen Kat, Fortbrouwerij Duits & Lauret, Bronckhorster Brewing Company, Skavuiten, Brouwerij Dockum, Brouwerij het Veem, Brouwerij Eembier, Big Belly Brewing, Brouwerij De Blauwe IJsbeer, Rock City Brewpub, Leidsche Bierbrouwerij, Slot Oostende Emelisse, Brouwerij Frontaal, Brouwerij St. Joris, Briljant Brouwhuis
View all
€ 300 19-05-2020 | 14:29 To: HØP beats ALS
€ 120 20-03-2020 | 19:48 Proeverij "Levendige biercultuur in Duitsland, het Reinheitsgebot beats ALS"
€ 15 05-03-2020 | 08:38
€ 25 28-02-2020 | 16:04
€ 25 26-02-2020 | 14:30 To: A shared beer always tastes better - metalen borden