TOUR4aCURE

WELKOM BIJ TOUR4ACURE 

6 juni 2020- 21 juni 2020

Het leven is vergelijkbaar met een bochtige en onoverzichtelijke weg. Vaak brengt het leven je op mooie plekken, soms langs wat minder mooie plekken en heel af en toe brengt het leven je langs een heel lelijk stuk. Wanneer je hoort dat een van de mensen waar jij veel om geeft, is gediagnosticeerd met ALS dan kun je veilig stellen dat het leven je op een heel lelijke plek heeft gebracht.

Als de hardheid van deze boodschap je met evenredige kracht in het gezicht slaat, kun je meerdere dingen doen. Een van die dingen is jouw fysieke kracht en volhardenheid inzetten in de strijd tegen deze nog steeds ongeneeslijke ziekte. En dat is precies wat ik ga doen. Hoe? Op de fiets. Ik ga rijden tegen ALS. 

TOUR4ACURE is een internationale fietstour die mij van Islington Cycling Club via Arnhem naar La Centinarolese brengt. Een pittig eindje trappen en het goede nieuws is: JIJ KUNT MET MIJ MEE! Hoe? Door op de knop te klikken STARTBEWIJS  en je in te schrijven voor één of meerdere etappes. Samen staan we sterk in deze strijd en samen trappen we ALS de wereld uit.

Mijn naam is Colin en ik ben getrouwd met Jan. Wij wonen in Engeland en we hebben het geluk gehad kennis te mogen maken met Jeanne en Gerben toen we in La Centinarolese waren in Italië. We zijn goede vrienden geworden. Gerben kreeg in 2015 de diagnose ALS en daarom heb ik besloten op de fiets te stappen. We zullen tijdens de tour langs het huis van Gerben en Jeanne komen in Arnhem en we finishen op WERELD ALS DAG 21 juni 2020 in La Centinarolese. De plek die ons dierbaar is.

Rijd jij met ons mee op een van de etappes van TOUR4ACURE?  Schrijf je dan NU in en samen trappen we ALS de wereld uit.

Is uw bedrijf geïnteresseerd in het sponsoren van een van de etappes? Neem dan contact op met m.vaneunen@als.nl voor verdere mogelijkheden.