Take a Breath for ALS en ga de Balloon Battle aan!

30 augustus 2018 16:30

De Stichting ALS Nederland heeft de Balloon Battle gelanceerd om geld op te halen voor het onderzoek naar een behandeling van de ziekte. Helpt u mee?

Bij de Balloon Battle gaan twee mensen door middel van het opblazen van een ballon de strijd met elkaar aan. De persoon wiens ballon als eerste knapt, wint de battle. De verliezer doneert aan Stichting ALS Nederland. Om de Balloon Battle te doen, kunt u de speciale Balloon Battle app downloaden in de Apple Story en op Google Play. Met deze app kunt u uw battle filmen en vervolgens met hashtag #takeabreath delen via uw social media accounts. De verliezer kan direct vanuit de app een donatie doen.

Uw hulp is heel welkom!

Wat is link tussen de Balloon Battle en ALS?

Een doorgaans gedachteloze en onbewuste handeling als ademhalen is voor een ALS-patiënt op den duur niet meer vanzelfsprekend en iets leuks en simpels als het opblazen van een ballon is niet meer mogelijk. Om de bekendheid van en over ALS te verhogen en om geld in te zamelen voor onderzoek vragen wij mensen: ‘Take a breath for ALS’, wat tevens de hashtag is van de campagne.