€ 1.953 opgehaald
195% opgehaald Doel € 1.000
Nog te gaan

ALS meeloper

Streefbedrag behaald Normal 27a39a397d24a42df3d046fe8ae9b89371f69c14

Niet ingeloot voor DE vierdaagse? Is DE vierdaagse nog een beetje teveel van het goede? Vind je wandelen erg fijn? wil je graag eens onderdeel zijn van een wandelevenement EN vind je het fijn iets extra's te kunnen betekenen? Dan hebben wij de oplossing voor je! Een UNIEK evenement waarbij jij zelf bepaalt waar, hoe laat en vooral ook hoe lang je met ons meeloopt. De DIGITALE MEELOPERS VIERDAAGSE #ALSmeeloper

Hoe het werkt?

1. Geef je op via IK LOOP MEE, kies voor TEAMLID en geef je op voor de provincie waar je woont

2. Geef aan op hoeveel dagen je wil meelopen. Je mag zelf kiezen hoe laat en hoe ver je loopt

3. Loop op jouw gekozen dag of dagen op een plek van jouw keuze 

4. Maak een selfie van je wandeling op een herkenbare of een unieke locatie van jouw regio en/of maak een screenshot van de door jou gelogde route op strava, runkeeper, tomtom enz.

5. Deel je wandelprestatie op Facebook, Twitter en/of Instagram met de hastag #ALSmeeloper

Wat het kost?

HELEMAAL NIETS! We zouden het wel heel mooi vinden als je van jouw meeloopdag(en) een sponsorloop wil maken. Je kunt daarvoor een sponsorpagina aanmaken in het aanmeldproces. 

Ben jij een van onze meelopers? Je kunt je tot en met de dag van de wandeling aanmelden! We hopen jouw stralende selfie terug te zien op social media.ALS elke cent telt laat je passen dan spreken en stap samen met ons ALS de wereld uit. #ALSmeeloper 

En nog een allerlaatste tip: wil je nog meer doen?? Download dan de charity miles app en log je gelopen afstanden voor de American ALS Asociation. Internationaal maken we het verschil en samen staan we de in de strijd tegen ALS.

 

Doneer direct

Marlies van Eunen - de Boer

m.vaneunen@als.nl

0640874827