€ 23.305 opgehaald

WALK4ALS

Bas kreeg in januari 2016 de verschrikkelijke diagnose ALS. Er is daarna veel veranderd in ons leven. Bas is fysiek achteruit gegaan en kan veel dingen niet meer (zelf) doen.

Onderzoek zowel in Nederland als over de grenzen van ons land blijft noodzakelijk, de oplossing is er namelijk nog niet en onderzoek kost veel geld. Wist u dat het tegenwoordig technish mogelijk is om een stamcellijn op te kweken door weefsel af te nemen van een patiënt met ALS? En wist u dat het mogelijk is om op een stamcellijn mogelijke behandelingen te testen? Het opkweken van een complete stamcellijn kost 3200 euro. 

Jullie kunnen het initiatief van Karin steunen. Hoe?

Klik op de knop INSCHRIJVEN rechts op deze pagina. Kies voor individueel of team. Je kunt kiezen uit drie afstanden: 2,5, 7,5 of 18 km. en kies dan hoeveel je wilt ophalen. Geef een titel aan jouw pagina en je motivatie voor jouw doel. Je kan eventueel nog een leuke foto toevoegen. Dan kan je nog starten met een eerste, eigen donatie.

Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS Nederland. 

Dit is het programma:

2,5 km.:          16.00 uur, verwachte duur: 0:30 uur.

7,5 km.:          15.00 uur, verwachte duur: 1:30 uur.

18 km.:           13.00 uur, verwachte duur: 3:30 uur.

De start en finish van de  drie afstanden zijn steeds bij Westvliet Fitness- & Racketclub, te (2491 ED) Den Haag aan de Westvlietweg 55. Daar is voldoende parkeergelegenheid. Je wordt welkom geheten bij de ingang waar ook je als wandelaar je kunt aanmelden. Zorg dat je op tijd aanwezig bent en kijk voor het laatste nieuws nog even op deze site.

Na afloop van de wandeling stelt Westvliet Fitness - & Racketclub een hapje en een drankje ter beschikking en maakt iemand van de Stichting ALS Nederland de eindstand bekend. Jullie aanwezigheid wordt op prijs gesteld.

Loop je mee? Geef je snel op! Samen stappen we ALS de wereld uit.

  

 

Doneer direct

Karin van Rookhuijzen

cmkeijzer28@casema.nl