€ 5.385 opgehaald
359% opgehaald Doel € 1.500

ALS-runners

Thumb 5816ed89d10b0502fed16c42b2aeb0a2fb96aa21 Samen lopen wij ALS de wereld uit!

Klaas, Marco en Wim lopen ALS  de wereld uit

Ze zijn al een aantal maanden aan het trainen… hardloopschema’s, rusttijden, spierversterkende oefeningen. Klaas Heimel (HSB), Marco van Dijk (HSB) en Wim Jochems (Precon) lopen op 9 april de marathon van Rotterdam. Waarom zou je in hemelsnaam zo’n enorme prestatie van jezelf vragen? Marco: “Dit wordt mijn tweede marathon. Mijn doel is om onder de 4 uur te lopen. Dat is me de eerste keer net niet gelukt maar nu ga ik voor de perfecte run. En het gevoel als je aan het lopen bent. ..de sfeer is fantastisch. Overal staan mensen je aan te moedigen, ze roepen je naam. Echt kippenvel! Je voelt je bijna een olympische held.”  Klaas: “ Ik heb me altijd voorgenomen om voor mijn 50e een keer een marathon te gaan lopen. Ik hou ervan om mijn grenzen te verleggen.” En Wim: De reden dat ik marathons ben gaan lopen was omdat ik me afvroeg of ik dat kon. Ik wilde steeds zwaardere marathons gaan doen. Dit wordt mijn zesde marathon en de reden dat ik nu  mee doe is omdat ik het leuk vind om voor het goede doel te lopen.” Op de vraag of hij überhaupt nog moet trainen na 5 marathons antwoordt Wim: “Jazeker, ik moet flink aan de bak. Momenteel loop ik zo’n 60 km per week”

Er zijn natuurlijk genoeg redenen om een  marathon te lopen. Maar de heren denken niet alleen aan zichzelf. Ze willen hun sportieve prestatie koppelen aan de spierziekte ALS. Wie dat wil, kan de heren steunen door hen te sponsoren.

Dat doe je door naar de volgende site te gaan https://www.alsacties.nl/team/als-runners

Meld je hier aan als sponsor en help zo mee in de strijd tegen ALS. Elk bedrag is welkom!

Je kunt zelfs  kans maken op een diner voor 2 personen bij Eastern Plaza in Elst (UT). Twee uur lang genieten van de lekkerste gerechten, inclusief drankjes. Het enige wat je moet doen is een bedrag van minimaal €10,- doneren op bovenstaande actiepagina. Doet dit dan niet anoniem. Stuur vervolgens een email naar alsrunners2017@gmail.com en voorspel de eindtijd van Klaas, Wim en Marco bij elkaar op de seconde. Degene die hier het dichtstbij zit, wint deze heerlijke prijs!

De Hendriks groep steunt dit mooie initiatief uiteraard van harte. Naast een sponsorbedrag, zullen de heren daarom op 9 april in speciaal ontworpen kleding lopen met als logo “Hendriks groep loopt ALS de wereld uit”.  Verder worden klanten en leveranciers aangeschreven met het verzoek te sponsoren. Op deze manier kunnen we met zijn allen wat doen tegen ALS. 

Doneer direct

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.