€ 6.541 opgehaald
130% opgehaald Doel € 5.000

AtmR Running Team

Thumb 7be505b9e3353ac6d755df168cdca5e4f13f98ac Samen sterk tegen ALS

Het AtmR Running Team geeft extra aandacht aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte.

Onze collega Ronald van Loon is sinds 2010 werkzaam als binnendienst medewerker kantoorbenodigdheden en heeft in 2015 te horen gekregen dat hij ALS heeft.

Wij hebben enorme bewondering hoe hij dit samen met zijn gezin doorstaat, voor zijn optimisme, doorzettingsvermogen en bovenal zijn strijdlust om het gevecht met deze ziekte aan te gaan.

Daarom doen wij mee op zondag 10 september aan de Bridge to Bridge loop in Arnhem. Op verschillende afstanden gaan wij ons steentje bijdragen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS.

Mogen wij rekenen op uw bijdrage, zodat wij ons samen sterk kunnen maken tijdens het “Rennen voor Ronnie” ?

Doneer direct

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.